23948sdkhjf

Ny entré på K

Byggprojektet med Messe Düsseldorfs nya södra entré framskriver.

Om drygt 18 månader, den 16 till 23 oktober, är det dags. Men för företag som har för avsikt att vara på plats med monter, är sista anmälningsdag för K 2019 redan den 31 maj 2018.

Arbetet med att färdigställa ett av de ett av de mest ambitiösa byggprojekten i Messe Düsseldorfs historia fortskrider. Vid sommaren 2019 ska den nya multifunktionella hallen med konferensrum och ny glasförsedd entré, vid södra ingången stå klar. Entrén kommer då att ha  en genomskinlig belyst baldakin och intilliggande tunnelbana och parkering.

När K-mässan tar fart så kommer även en ny hall 1, stå klar.

Den nya södra ingången kommer att leda besökarna direkt till hall 1. Den nya hallen kommer att ha ett utseende likt dagens Hall 8a och b, och vara  cirka 550 kvadratmeter större än gamla hall 1 och hall 2.

Det nya konferensområdet är förlagt till hallens första våning, och erbjuder sex konferenslokaler, som kan anpassas flexibelt för att passa olika användningsförhållanden och anpassas i storlek. En genomskinlig bro kommer att koppla samman första våningen till det befintliga kongresscentret.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096