23948sdkhjf

Tyska plastföretaget BASF sänder podradio

Varje vecka går det nu att lyssna på ett nytt avsnitt av BASF:s podradioprogram The Chemical Reporter. Dessutom läggs ett längre program, Chemistry of Innovations, ut en gång i månaden.
Podradio är ljudfiler som läggs ut antingen så att användaren kan lyssna direkt via hemsidan eller för nerladdning på nätet. Programmen från BASF kommer att vara tillgängliga både på engelska och på tyska.
The Chemical Reporter heter det korta program som kommer varje vecka. Under några minuter kommer programledarna att berätta om kemi i vardagslivet. Det första programmet handlar om hur skjortor görs strykfria.
Ett längre program, Chemistry of Innovations, läggs ut varje månad. Enligt BASF ska programmet gå djupare in på ny teknik och utveckling inom företagets forskningsavdelningar. Ämnet för premiärprogrammet är energisnåla hus och hur de kan vara till nytta i kampen mot klimatförändringen.
BASF har produktion på över 150 platser i världen och mer än 95 000 anställda. Plast står för ungefär 25 procent av företagets totala försäljning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.47