23948sdkhjf

Fler dagar och små grupper ska göra eventet möjligt

Arburg GmbH, har arrangerat sina Teknologidagar sedan 1999. I fjol blev det dock inställt till följd av pandemiläget. 

Coronapandemin är i högsta grad fortfarande ett globalt gissel, men i år har maskinjätten tänkt nytt. Arrangemanget kommer att bli av, men för att göra dagarna så Covid-19-säkra som möjligt har Arburg beslutat att förlänga årets event från fyra till sex dagar.

Arrangemanget hålls från den 7-12 juni i Lossburg, Tyskland. 

Nytt för i år är att den inbjudna publiken måste registrera sig i förväg. Deltagarna kommer att delas in i små grupper, var och en med en individuell rådgivare, som tar dem med på en tur runt företaget vid en viss tidpunkt. Detta system ska göra det möjligt att inte allt för många besökare är på plats samtidigt.  

-Efter en lång tid utan personliga möten vill vi i juni 2021 återigen visa våra kunder inom plastbearbetningsindustrin, innovationer och imponerande applikationer, säger Juliane Hehl, delägare och företagets marknadschef.  

Arburg tillägger att det tar sitt ansvar gentemot kunder, partners och anställda mycket seriöst och kommer att införa ett konsekvent och väl beprövat säkerhets- och hygienkoncept under de sex teknologidagarna.

De breda och öppna ytorna på företagets huvudkontor gör att det finns gott om utrymme för att presentera ett stort antal intressanta utställningar samtidigt som publiken kan hålla ett nödvändigt avstånd.

Maskiner, nyckelfärdiga system och digitala produkter och tjänster kommer att spridas över hela kundcentret, med fokus på cirkulär ekonomi, bevarande av resurser, digitalisering och en rad kundportaler. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109