23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Sista Chansen - BOKA NU!

Känner du att det är lite tufft där ute och behöver hjälp med hur du ska tänka? Den 20/2 håller vi tillsammans med Max Söderpalm en presentationen om en otroligt vass industrisäljutbildning. Du kommer även få med dig några användbara bra tips redan under presentationen.

Vi är stolta över att erbjuda en säljutbildning speciellt inriktad till industrin i samarbete med utbildare Max Söderpalm. 20/3 startar sjunde utbildningsomgången, häng med du också! 

Ta reda på mer den 20 februari! Kurspresentation är gratis och sker digitalt ca. 1 timme, full med fantastiska säljtips! 

Målgrupp en är alla som vill ta ”sitt sälj” till en ny nivå oavsett tidigare förkunskaper eller bakgrund. Utbildningen lämpar sig alltså lika väl för säljchefen som för en nyrekryterad tekniker som kommer ha mycket kundkontakt i arbetet. Utbildningen innehåller på-platsen-föreläsningar, digital kursplan och individuell coachning. Max Söderpalm har hjälpt mer än 500 företag med säljträning, coachning och inspirationsföreläsningar. Han är författare till tolv böcker om försäljning.

Missa inte detta tillfället att få vet mer för att skapa ett positivt mindset och öka möjligheterna att säga rätt saker vid rätt tillfälle.

Anmäl dig och kollegorna: Länk

Vi ses. 

Polymercentrum Sverige AB
Oljevägen 1
334 32 Anderstorp
Gislaveds kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565005500

Sänd till en kollega

0.031