23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Polymercentrum Sverige AB

Polymercentrum - kurser och yrkesutbildningar inom plast och andra polymerer

Polymercentrum är ett kompetenscentrum med kurser och utbildningar för alla som vill öka sin kunskap om polymera material – plast, bioplaster och kompositer. Vi har kurser för dig oavsett om du jobbar i plastbranschen, är produktutvecklare eller kommer i kontakt med plast på annat sätt.

Förutom ett brett utbud av öppna kurser och skräddarsydda företagsutbildningar arbetar Polymercentrum även med validering och certifiering av plastbranschens olika yrkesgrupper, såsom operatörer, maskinställare och tekniker.

Polymercentrum är också en viktig arena för kunskaps- och erfarenhetsutbyte inom plastbranschen. Vi ordnar branschträffar, konferenser och seminarier i samarbete med andra aktörer.

I vår webbshop kan du även köpa handböcker och studentlitteratur inom plast.

Polymercentrum har sitt säte i Anderstorp – mitt i plastindustrins svenska kluster. Kurserna och utbildningarna är till största delen förlagda till olika orter i Jönköpings län.

En intresseförening som består av plastbearbetande företag äger Polymercentrum till ca 70 procent. Leverantörer och kunder till plastindustrin äger resterande ca 30 procent.
 

Polymercentrum Sverige AB
Oljevägen 1
334 32 Anderstorp
Sverige
VAT nummer: SE5565005500
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.063