23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ledarskapsutbildning med fokus på verksamhetsstyrning för en hållbar verksamhet

Behöver du eller kollegorna en ökad förståelse för styrning, kommunikation och medvetet ledarskap med verktyg och insikter för att framgångsrikt leda och förbättra en hållbar verksamhet.

Då har vi en helt ny 3 dagars kurs för mellanchefer och nyckelpersoner som fokusera på att hantera och omvandla affärsutvecklingsfrågor med kurslärare Marie Sannes, även författare av Polymercentrums bok, Introduktion till Affärsutveckling. 

KURSINNEHÅLL 
Styrning:
•    Betydelsen av effektiv styrning inom en organisation.
•    Vikten av kommunikation för att uppnå samarbete och kommunikation.
•    Medvetet ledarskap, om hur din personliga ledarstil påverkar medarbetare och organisationen som helhet.
•    Utveckling av eget ledarskap för att leda långsiktigt och hållbart.

Förstå processerna och dess strategi:
•    Vikten av företagets vision, mission och mål. Insikt i hur dessa övergripande riktlinjer ger en tydlig strategisk inriktning för verksamheten och fungerar som en grund för alla beslut.
•    Processkartläggning där vi går igenom hur man identifierar, dokumenterar och analyserar olika processer inom organisationen.
•    Väldefinierade processer bidrar till effektivitet, kvalitet och kontinuerlig förbättring.

Verksamhetsstyrning:
•    Genom verksamhetens processer och de strategiska målen säkerställer vi att alla insatser är inriktade på att nå önskade resultat. 
•    Diskutera hur olika typer av ledningssystem hjälper organisationen att kontinuerligt övervaka, utvärdera och förbättra sina processer. 
•    Introduktion av olika analysverktyg och metoder som kan användas för att mäta och utvärdera verksamhetens prestationer. 

Målet med denna kurs är att ge deltagarna de kunskaper och färdigheter som behövs för att effektivt styra och utveckla en hållbar organisation. Genom en kombination av teori, praktiska övningar och diskussioner kommer deltagarna att kunna tillämpa sina nyvunna kunskaper i sin egen professionella kontext och bidra till framgång och tillväxt i sina organisationer.

Målgrupp: Mellanchefer och andra nyckelpersoner 
När: 28-29 februari + 12 mars
Var: Värnamo 
Tid: 09:00-16:00
Länk: Mer information och anmälan här

Vi kan erbjuda den här kursen gratis för dig i Jönköping- eller Kronobergslän som är ansluten till Campus Värnamos ESF-Projektet, Kompetensutveckling Småland +. 

Polymercentrum Sverige AB
Oljevägen 1
334 32 Anderstorp
Gislaveds kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565005500

Sänd till en kollega

0.078