23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Behöver du komma igång med livscykelanalys?

Då har vi en bra lösning för dig! Vi är glada att kunna lansera vår efterlängtade kurs, Livscykelanalys i praktiken (med beräkningsprogrammet PoLCA).

Målsättningen med kursen är att hjälpa dig att förstå och skapa möjligheter för att driva företagets livscykelanalysarbete framåt. Under kursen kommer du även att få möjligheten att praktiskt arbeta med livscykelanalysprogrammet PoLCA, perfekt för att ta itu med egna case, frågor och företagsspecifika utmaningar.
 
Kursläraren är Hans-Erik Strömvall som är författare till boken Livscykelanalys från Polymercentrum och som har arbetat tillsammans med IVL Svenska Miljöinstitutet, Naturvårdsverket och branschen för att ta fram PoLCA.
 
Kursen erbjuds även helt GRATIS för företag i Jönköpings- och Kronobergslän som är anslutna till Campus Värnamos projekt Kompetensutveckling Småland +. 
 
📅 När: 23-24 januari
📍 Var: Campus Värnamo
🕘 Tid: 9:00-16:00
🔗 Mer information och anmälan: Länk
 
Om du vill ta kontroll över företagets livscykelanalysarbete och skapa nya möjligheter, är detta den ultimata lösningen för dig! Platserna är begränsade, så se till att säkra din plats redan idag.

Polymercentrum Sverige AB
Oljevägen 1
334 32 Anderstorp
Gislaveds kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565005500

Sänd till en kollega

0.047