23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ta del av spännande seminarier och nätverka med branschen!

Är du redo för höstens stora Branschträff? Vi närmar oss med stormsteg och har förberett en fantastisk upplevelse för dig!

I anslutning till diplommiddagen kommer vi att arrangera flera seminarier med intressanta och kunniga föreläsare. Vi fördjupar oss i aktuella ämnen inom vår bransch och erbjuder dig möjligheten att lära dig av expertisen och nätverka.

Agenda

  • 16:00 – 16:45: Energi och utmaningar – Ta del av Malin Johanssons, från IKEM, insikter om de senaste energitrenderna och de utmaningar vi står inför.
  • 16:45 – 17:00: Paus.
  • 17:00 – 17:30: Polymertekniska Institutets och Färglabbets nystartade verksamhet – Joakim Wiedesheim och Marika Rudéns beskriver verksamheten. 
  • 17:30 – 18:00: Färglära – Fördjupa dina kunskaper inom färglära tillsammans med Martin Lindbom från Konica Minolta. Lär dig mer om färgens betydelse inom vår bransch.
  • 18:15 – 18:30: Bokrelease - Nätverka dig till framgång – Max Söderpalm och Nina Jansdotter delar med sig av sina bästa tips för att skapa framgång genom nätverkande. Missa inte chansen att få förstklassiga råd från dessa två experter och ta del av deras senaste bokrelease.

När: 27 september
Tid: 16:00-18:30
Var: Hotell Åsen, Anderstorp
Anmäl dig nu: Länk till anmälningsformuläret

Kvällen avslutas med den årliga och traditionsenliga diplommiddagen. Om du ännu inte har anmält dig till evenemanget är det bäst att göra det genast för att säkra din plats. Det finns bara ett fåtal platser kvar så se till att anmäla dig nu för att inte missa denna unika och minnesvärda kväll! Länk till anmälningsformuläret 

 

Vi ser fram emot att träffa dig på branschträffen och diplommiddagen! Anmäl dig redan nu för att säkerställa din plats. OBS! separat anmälan. 

Polymercentrum Sverige AB
Oljevägen 1
334 32 Anderstorp
Gislaveds kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565005500

Sänd till en kollega

0.031