23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Plasten räddar framtiden

| Medlemsnyhet | Företag Polykemi AB

Kasta inte bort dina möjligheter - låt oss hjälpa dig att återvinna på rätt sätt. Scanfill tillsammans med Packbridge välkomnar till ett seminarium om återvinning av plast.

Återvinning och hållbarhet är två nyckelord – frågan är hur vi kan skapa ett nytt liv för tidigare använt material? Hur kan skräp och spill bli en värdefull råvara?

Följ med under en heldag i återvinningens tecken. Du får en unik möjlighet att se hur vi arbetar för att plasten ska rädda vår framtid. I maj presenterar Polykemis dotterbolag Scanfill i samarbete med nätverket Packbridge ”Plastic recycling in reality – don’t let the value go to waste” - en start på nästa steg i det viktiga arbetet kring hållbarhet. Under en dag läggs fokus på hur plast kan återvinnas och förädlas till nya råvaror. Seminariet erbjuder ett unikt tillfälle att fördjupa sina kunskaper i hur återvinningen av plast fungerar i vardagen och hur spillprodukter kan bli en värdefull råvara för ett annat företag. 

-  Vi kommer att diskutera värdet i återvunnen plast och vikten kring utvecklingen samt användningen av återvunnen plast i nutid och framtid, säger Oscar Hugoson, säljansvarig på Scanfill som organiserar seminariet tillsammans med nätverket Packbridge. 

Under seminariet får du en unik möjlighet att bland annat lära dig hur Volvo Cars arbetar med återvunnen plast. Du får chansen att upptäcka hur den plast som du återvinner i din vardag blir till en mycket värdefull produkt som lever vidare i ett annat sammanhang.  

Under dagen finns ett antal experter på plats för att svara på just dina frågor hur du kan skapa nya affärsmöjligheter av återvunnen plast och vilken potential som finns i det material som tidigare har kallats för skräp.

Du får också chansen att uppleva hur Scanfill arbetar med återvinning, samt följa med på en guidad tur i tillverkningen hos Scanfill och Polykemi Group. 

-  Detta ger deltagarna en unik möjlighet att med egna ögon se hur tre ledande svenska företag drar fördel av varandra kring återvinning av internt spill, samt externt material som förädlas och uppgraderas till högtekniska detaljer inom flera industrier och branscher, förklarar Oscar Hugoson. 

Kasta inte bort dina möjligheter - låt oss hjälpa dig att återvinna på rätt sätt. 

Scanfill AB är ett helägt dotterbolag till Polykemi AB vars övergripande affärsidé är miljövänliga och hållbara förpackningsmaterial. 

Polykemi AB tillverkar kundanpassade plastcompounds. 

Seminarieinformation

När: 9 maj 2019 

Var: Ystad

Tid: 10.00-16.00 

Eventet arrangeras av Packbridge och Scanfill, som också bjuder på lunch.  

Besök Scanfills hemsida för mer information och anmälan till seminariet. 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Polykemi AB

Box 14
271 21 YSTAD
Sverige
Polykemi AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.143