23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Polykemi AB

Alltsedan företaget startades våren 1968 har grundidén varit densamma; att tillverka kundanpassade plastcompounds och att sträva efter att göra detta bättre än någon annan i världen. Från början valdes Skandinavien som huvudmarknad och än i dag är Skandinavien fortsatt en viktig marknad även om vi numera arbetar i de flesta europeiska länder samt över hela världen.

Vi har aldrig haft och kommer heller aldrig att ha ambitionen att bli en av världens största multinationella tillverkare av plastcompounds. Vår styrka är i stället att ständigt ligga steget före och kunna erbjuda ett kundanpassat produktsortiment med så unika och kreativa lösningar att ingen annan kan konkurrera med oss på lika villkor. Det handlar bland annat om vår dokumenterade skicklighet kring färganpassning, multipla förstärkningsmedel och fibrer i en stor mängd olika polymer samt vår uttalade ambition att samarbeta intimt med våra kunder där trygghet, högsta kompetens/problemlösningsförmåga och täta personliga kontakter är våra ledstjärnor.

Polykemi är ett innovativt kunskapsföretag som tillgodoser marknadens krav på slutprodukter av absolut högsta världsklass. Något våra referenser runt om i världen kan gå i god för.

Polykemi AB
Box 14
271 21 YSTAD
Sverige
VAT nummer: SE5561143461
ca 300
ISO 14001, ISO 9001:2015
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031