23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

ALBIS PLASTIC SCANDINAVIA AB

ALBIS PLASTIC SCANDINAVIA AB är en distributör och leverantör med en heltäckande portfölj av plaster.

ALBIS lagerför/säljer sitt breda produktsortiment av: distributions och licensprodukter för de företag som ALBIS representerar.

ALBIS PLASTIC SCANDINAVIA AB partners:

BASF, Covestro, Lanxess, LyondellBasell, IneosStyrolution, SK Chemicals, Solvay Advanced Polymers, AlphaGary, Bekaert, MBA Polymers, MGG Polymers, MOCOM, Polycasa, Romira, Sipol, Tecnaro, Uteksol och WIPAG.

Innovativ, hållbar, samarbetsvillig

ALBIS är världsledande inom distribution. Vi levererar polymerer av hög kvalitet från världsledande tillverkare och varumärken. Vi ger våra kunder värdefull rådgivning och support för applikationer och bearbetning av våra produkter. Vi är ett globalt företag med totalt 23 dotterbolag i många länder i hela Europa, Nordafrika, Asien och Nordamerika. Våra värderingar och filosofi förblir emellertid värdena för ett traditionellt, medelstort Hansa företag. Denna kombination gör det möjligt för oss att vara innovativa och progressiva.

Vårt ledord är kundservice

Våra kunder uppskattar vår tillförlitlighet och vår omfattande tekniska expertis, som täcker alla aspekter av plasttillverkning och bearbetning. Vår stora kunskap om marknadsutveckling är en annan avgörande fördel.

Våra kunder kommer först för oss, varför vi ständigt utökar vår portfölj. Förutom högkvalitativa polymerer från globala marknadsledare, erbjuder vi också specialutvecklade kompound - skräddarsydda för att passa behoven hos en enskild applikation, ett specifikt företag eller en hel bransch. Vårt mål är att tillhandahålla ett komplett utbud av högkvalitativa polymerer och vi arbetar alltid nära våra kunder för att identifiera optimala lösningar. Våra exceptionella regionala och internationella säljteam är grunden för hela vår verksamhet. Vårt mål är att växa och expandera tillsammans med våra kunder.

ALBIS PLASTIC SCANDINAVIA AB
Postgatan 28 7tr
411 06 Göteborg
Sverige
VAT nummer: SE5563251023
20
IATF 16949:2016 Vienna, ISO 14001
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.032