23948sdkhjf

Zonindelad maskinteknik

I monter C03:20 visar Battenfeld Sverige upp produktionsteknik och samarbetslösningar fördelat på tre zoner.

Företagets vd Christian Hiljemark, säger att Återvinningszonen har undervattenspelletiseraren EUP10, från Econ GmbH, på plats. Via skärmar visas information om maskintillverkarna Herbold, NGR, Britas och Econ. Experter från de respektive företagen kommer vara där.

I Produktionszonen finns en mindre extruder från Collin samt maskinstyrning för en extruder från Battenfeld Cincinnati. En 2K-formsprutningsmaskin från Wittmann finns också i den zonen, i vilken det kommer produceras detaljer av LSR och termoplast. Vis skärmar visas information från företagen Wittmann, Battenfeld Cincinnati, Collin, Maplan, Herrmann Ultraschall med flera.

Den sista zonen, Automation, rymmer ett visionsystem samt lådhanteringssystemet Filabox från Wiba Automation. Kopplat till lådhanteringssystemet finns en robot från Wittmann för att demonstrera en gränssnittsöverskridande samarbetslösning. 

– Vi kan erbjuda kompletta lösningar idag där vi tar hela ansvaret. Vi säljer maskinen, automation och kringutrustning. Vi har till och med ett projekt där vi även räknar på själva formverktyget, säger Christian Hiljemark.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktionsmässor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126