23948sdkhjf

"Som kvinna gäller det att klämma in sig"

Nätverkande, inspiration och en chans att kolla upp konkurrenterna? Vi rekade förväntningar bland besökare på Elmia Produktionsmässor.

Elmia Produktionsmässorna börjar komma igång på allvar och vi kollade av förväntningarna hos några besökare.

Therese Petersson och Stephanie Bakkenis från Bimbstone

– Vi har redan gått på invigningsevenemanget och nu i eftermiddag ska vi på ABB:s föreläsning med Hans Skoog. Sedan ska vi på branschminglet ikväll, vi har hört att det är väldigt bra, säger Stephanie Bakkenis.

– Det här är en mansdominerad bransch så som kvinna gäller det att klämma in sig och ta plats. Utöver det är vi här för att träffa flera av våra kunder, säger Therese.

Jesper Madsén och Ronney Ahlstedt från Axipto AB

– Vi är här för att se maskiner, verktyg och ikväll ska vi gå på branschkvällen med underhållning. Vi har många leverantörskontakter här och jag tycker man ska ha stor respekt för att de är här och komma hit och träffa dem, säger Jesper Madsén.

Alexander Hobro och Albin Berggren från Seco Tools.

–Vi är här för maskinutbudet, titta på bearbetningsmaskiner och så är det kul att träffa folk. Och föredraget om additiv tillverkningar verkar kul, det har jag redan kollat upp i programmet, säger Albin Berggren.

– Sedan är det alltid kul att kolla in konkurrenterna, och vi ska så klart gå bort till Skärteknikcentrum där det pågår tävlingar, säger Alexander Hobro.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125