23948sdkhjf

Hon blir projektledare för Elmia Produktionsmässor 2022

Med drygt ett år kvar till invigningen av Elmia Produktionsmässor 2022 kan arrangören avslöja vem som blir mässansvarig för mässorna.

Planeringen för Elmia Produktionsmässor 2022 – Verktygsmaskiner, Automation, Svets och Fogningsteknik, Polymer, Plåt och 3D – är i full gång. Mässorna kommer att hållas fysiskt mellan 10-13 maj och just nu hålls ett stort fokus på att skapa en säker mötesplats för både utställare och besökare.

Äntligen är vi igång. Vi utställare längtar efter att få träffa kunder och kunderna längtar efter att få träffa oss. Digitalt i all ära men inget slår det fysiska mötet, säger Hasse Heneby från SVMF:s styrelse, en av de samarbetsorganisationer som Elmia Produktionsmässor samarbetar med.

Ny mässansvarig för Elmia Produktionsmässor – och de enskilda mässorna – blir i år Ulrika Elmersson. Hon kommer närmast från en tjänst som digitaliseringsstrateg på Region Jönköpings län och har tidigare arbetat på Skärteknikcentrum Sverige, med frågor rörande kompetensförsörjning för svensk industri.

Tillverkningsindustrin har varit bra på att ta tillvara på de möjligheter som faktiskt har uppstått under det senaste året. Det visar att det är en bransch som ständigt utvecklas. Den utvecklingen vill jag, tillsammans med Elmia Produktionsmässor, vara en del av. Jag brinner för ny teknik, nya affärsmodeller och utmaningen i att attrahera ungdomar till industrin. Allt det är något som jag tar med mig in i min nya roll, säger Ulrika Elmersson.

I rollen som mässansvarig kommer Ulrika Elmersson driva och utveckla Elmia Produktionsmässor tillsammans med branschorganisationerna. I den gruppen ingår även Ann Kittendorff som tidigare varit mässansvarig för Verktygsmaskiner, Plåt och Automation.

Våra mässor är ett tydligt bevis på att samverkan är ett framgångsrecept - ingen bransch är en isolerad ö. I dag tillämpas oftast plattformstänket där olika kompetenser samlas för att jobba mot ett gemensamt mål, och det vi bygger med Elmia Produktionsmässor kan liknas vid en sådan plattform, säger Ulrika Elmersson.

Vid mässorna 2022 ska Elmia se till att hallarna är luftiga och smittsäkrade med optimerade flöden och tydliga avståndsmarkeringar i gångarna.

Det kommer att kännas säkert att både ställa ut och besöka mässorna, skriver Elmia.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094