23948sdkhjf

KM dubblar kapaciteten: Ny fabrik i Kina

Tyska maskinjätten KraussMaffei har öppnat sin nya fabrik i Jiaxingoch därmed fördubblat sin produktionskapacitet i Kina. 

600 kunder och partners var på plats under ceremonin. Samtidigt passade KraussMaffei på att visa tio olika maskintyper och 16 olika applikationsteknologierDe tio plast- och gummimaskinerna utgjorde ett komplett sortiment av tillverkarens helelektriska PXA-formsprutningsbatteri, vilka är utvecklade och tillverkade i Kina, samt en dubbelskruvsextruder och en skumningsmaskin.  

Anläggningen har en golvyta på mer än 58 000 kvadratmeter, med ytterligare 37 000 kvadratmeter reserverade för framtida användning i fas III den nya anläggningen planerar maskintillverkaren att inrymma forskning och utveckling av ny extruderings-, formsprutnings- och reaktionsformsprutningsteknik, teknikdesign etc.  

KraussMaffei säger att företaget kommer att fullt ut utnyttja sin lokala leveranskedja och samarbeta med partners för att underlätta industriell uppgradering av Kinas tillverkningsindustri. 

-Kina och resten av världen står alla inför utmaningar som påverkas av pandemin för tillverkningsindustrin och relaterade industrikedjor. Samtidigt kommer den nya teknologin och megatrenderna, intelligent tillverkning, digitala tjänster och lösningar ge nya möjligheter till vår industri. Den nya Jiaxing-anläggningen är en viktig milstolpe längs KraussMaffeys över 180-åriga utvecklingshistoria, som är tänkt att ytterligare utöka den kinesiska marknaden, förbättra våra lokaliseringsförmågor och skapa värden för kunder i Kina och över hela världen, sa Cui Xiaojun, vd för KraussMaffei China, vid invigningen. 

KraussMaffei har funnits på den kinesiska marknaden sedan 2001. Förvärvades 2016 av China National Chemical Corporation och noterades därefter på Shanghai Stock Exchange 2018. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.111