23948sdkhjf

Chinaplas inställt 2020

April 2020 blev augusti 2020 som nu blir april 2021. 

Adsale Exhibition Services Ltd., arrangören bakom Chinaplas tog strax efter utbrottet av coronaviruset i februari beslut om att senarelägga mässan från april till augusti i Shanghai. 

I ett pressmeddelande låter arrangören nu meddela att mässan inte kommer att arrangeras överhuvudtaget i år. Istället avvaktar man till 2021.

Då kommer mässan enligt tidigare planerat att arrangeras i Shenzhen vid Shenzhen World Exhibition and Convention Center. Dessutom tidigareläggs mässan en månad (13-16 april) under 2021, jämfört med dess tidigare angivna slottid.   

Att mässarrangören, Adsale Exhibition Services Ltd., väljer att flytta mässan, ojämna år, från Guangzhou till Shenzhen sägs beror på att arenan i Guangzhou blivit för liten för utställningen.   

Att arrangören dessutom väljer att tidigarelägga mässan en månad, beror på att den annars kommer i konflikt med nästa år NPE-mässa, den största nordamerikanska plastmässa, vilken är planerad till den 17-21 maj 2021, i Orlando, Florida.  

Mässarrangören Adsale är övertygad om att Shenzhen, som gränsar till Hong Kong och ligger knappt 15 mil från Guangzhou, kommer att ge förbättrad tillgång till stadens teknikintensiva företag. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109