23948sdkhjf

Chinaplas: Arburg visar tekniker för effektiv tillverkning

Den 23 till 26 april äger Chinaplas rum i Shanghai, Kina. Arburg GmbH är en av mässans alla, drygt 4000 utställare.

I sin monter kommer Arburg att presentera sig som en heltäckande teknik- och systempartner för effektiv produktion av plastkomponenter. Typen av applikationer vänder sig i synnerhet till fordons- och medicinindustrin.

Tre formsprutningsmaskiner kommer att visas. I en av maskinerna demonstreras helautomatisk översprutning, i en annan formsprutning med flytande silikon (LSR) och en tredje, tillverkning av komplexa medicinska komponenter.

Vid sidan av olika formsprutningstekniker visar maskintillverkaren upp additiv tillverkning och automation. På finns även ett interaktivt utställningsområde där arburgSolutionWorld och kundportalen arburgXworld demonstreras.

Maskinerna på plats är;

  • Allrounder 1600 T med roterande bord. I maskinen kommer metallinsatser översprutas med glasfiberförstärkt PA6 för att producera kopplingsdelar för mobilitetssektorn.
  • Allrounder 470 H med hybridmaskinteknik. I denna tillverkas adaptrar av polykarbonat för medicintekniksektorn. Produkterna hanteras av ett linjärt robotsystem från Flexlift.
  • Den tredje formsprutningscellen är en elektrisk Allrounder 470 E Golden Electric. I den produceras LSR-komponenter för fordon. Även här används ett robotsystem från Flexlift.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047