23948sdkhjf

Flexibilitet möjliggjorde snabb leverans

En extraordinär order inkom till Polykemi i slutet på förra veckan. Redan några dagar senare hade kunden sitt material på plats.

Ordern kom från en kund i Schweiz som var i akut behov av Polykemis kompound POLYfill PPH GF5015HC FA för tillverkning av detaljer till respiratorer, vilka ska användas i kampen mot coronaviruset Codiv-19. 

Kort tid efter kundens vädjan påbörjades arbetet med att planera för produktion av de 100 kilo kompound som kunden behövde. 

-Vår minsta ordervolym är egentligen 2000 kilo, men en chans att kunna hjälpa till i kriget mot viruset kunde och ville vi inte gå miste om, säger Mia Persson, kommunikatör vid Polykemi Group, till Plastforum. 

Materialet producerades, kvalitetsgodkändes och skickades på lager i väntan på transport på snabbast tänkbara sätt. I tisdags (24 mars) lämnade sändningen företaget och redan dagen därpå mottog kunden sin leverans. 

–Vi är glada att vår flexibla organisation med korta beslutsvägar och utpräglad teamanda möjliggjort att Polykemi kan bidra i kampen mot viruset, säger Mattias Persson, försäljningschef på Polykemi.  

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094