23948sdkhjf

Munskydden på när kontrakt undertecknades

Domo Chemicals, tillverkare av högpresterande plastmaterial, bygger en ny polyamidfabrik i Kina. 

Anläggningen byggs för en produktionstakt av 50 000 ton polyamidkompound årligen. Produktionen förväntas ta fart under Q4 2020.  

Anläggningen, en investering kring 12 miljoner euro, kommer att ha en golvyta på mer än 11 500 kvadratmeter. Här planerar företaget, i fas 1, att installera produktionslinjer för en uppskattad kapacitet på 25 000 ton per år 

-DOMO Chemicals har bara varit verksamt i Kina sedan 2015, men vi växer snabbt. Trots de nuvarande utmaningarna med coronavirus är vi övertygade om att Kina kommer att leda världen när det gäller en framtida generation av lösningar för hållbarhet och e-mobilitet, sa Ludovic Tonnerre, vice vd för företagets globala teknikplastenhet, under en videoceremoni vid undertecknandet. 

Den nya anläggningen i Zhejiang-provinsen, kommer företaget framförallt att utveckla och producera modifierad teknisk plast som PA6, PA66 och högtemperatur polyamid (HTN).  

Vi uppförandet av anläggningen kommer Domo att investera i nya tekniker för luft- och vattenrening och i minskning av vatten- och energiförbrukning. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079