23948sdkhjf

Plasthall brann ner till grunden

En produktionshall för tillverkning av plastbåtar gick inte att rädda vid en krafitg brand i norska Sunnmøre i natt.

Enligt norska medier tillhörde produktionshallen ett företag som tillverkade plastbåtar. Det rapporterar Plastforums norska systersajt plastforum.no

Läs också: Personalen släckte branden

En produktionshall för tillverkning av plastbåtar gick inte att rädda vid en brand i norska Sunnmøre i natt. Enligt norska medier tillhörde produktionshallen ett företag som tillverkade plastbåtar. 

Branden utbröt klockan 04 natt till fredag och räddningstjänst tillkallades till Gursken i Sande kommun på Sunnmøre. Under morgonen har polisen rapporterat att branden är under kontroll, så till vida att den inte spridit sig. Men plasthallen är nedbrunnen till grunden enligt media. 

Enligt media måste hallen ha använts för produktion av plastbåtar. 

Hur stort värde som gått förlorat i branden är ännu för tidigt att uttala sig om. Polisen kan eller vill inte heller säga hur stort värde som förlorats i branden. Polisen säger även att det i dagsläget är för tidigt säga något om orsaken till branden. 

Läs också: Larm om industribrand vid Perstorp Oxo

Vilket företag det är som äger den nedbrunna produktionshallen har inte avslöjats i norsk media, men enligt plastforum.no finns det två olika båttillverkare i Budavegen vid Gursken. Dessa är GS Marine Produktion AS och Proas AS. 

Branden utbröt klockan 04 natt till fredag och räddningstjänst tillkallades till Gursken i Sande kommun på Sunnmøre. Under morgonen har polisen rapporterat att branden är under kontroll, så till vida att den inte spridit sig. Men plasthallen är nedbrunnen till grunden. 

Enligt media har hallen använts för produktion av plastbåtar. 

Hur stort värde som gått förlorat i branden är ännu för tidigt att uttala sig om. Polisen kan eller vill inte heller säga hur stort värde som förlorats i branden. Polisen låter även meddela att det i dagsläget är för tidigt säga något om orsaken till branden. 

Vilket företag det är som äger den nedbrunna produktionshallen har inte avslöjats i norsk media, men enligt plastforum.no finns det två olika båttillverkare i Budavegen vid Gursken. Dessa är GS Marine Produktion AS och Proas AS. 

Källa: plastforum.no

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.08