23948sdkhjf

K 2019: Zhafir utrustad med ny injektionsenhet

Haitian International utlovar ny teknik och ny modularitet med olika hybridlösningar. I monterns fyra maskiner kommer maskintillverkaren att producera standardapplikationer av recyklat såväl som av 100 procent återvinningsbara material.

Världspremiär är det för en ny, patenterad injektionsenhet för Zhafir, tillgänglig i fyra designutföranden med 1, 2 och 4 drivningar, och framtagen för ett avsevärt högre spruttryck. I montern visas den stora insprutningsenheten 12800 

På maskinsidan visas en VE1200III-300 från Zhafir Venus III-serien. En ren, elektrisk maskinlösning som vänder sig till producenter av medicintekniskt formgods. Maskinen har en hög precision och är väldigt energisnål. Produktion av komponenter av PP sker kopplad till en LAF-box från renrumstillverkaren Max Petek. 

För förpackningsindustrin visas Zhafir Zeres F-serien. En elektrisk allroundmaskin med integrerad hydraulisk drivning för kärndragningsfunktioner. ZE2300F-830, baserar sig på den senaste, 3e generationens Zhafir-teknik. I maskinen kommer Haitian att producera ett lock av PP med IML, i verktyg med fyra kaviteter. Maskinen servas av en robot från Sepro. 

Det finns även en kompakt lösning för producenter av fordonsgods. Med JU5500-2230 från Jupiter III-serien visas en kompakt tvåplattelösning där man producerar LED-ljuslister av polykarbonat. Maskinen är placerad i en integrerad produktionscell tillsammans med en 6-axlig robot från ABB. 

Sist med inte minst visas en maskinlösning för tillverkning av konsumentgods. I en MA1700III/plus från servohydrauliska Mars III-serien, produceras flasköppnare av återvunnen PP, med insert-teknologi. Maskinen har nya motorer och maskindesign. Maskinen är placerad i en produktionscell, servad av en Hilectro-robot från Haitian Drive Systems.

Hall 15, Monter A57 

Artikeln är en del av vårt tema om K 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.11