23948sdkhjf

Premiär för Europapubliken

Haitian International visar sitt spektrum av maskinteknik inom flera nyckelsegment för plastförädlingsindustrin, i hall 15, monter A57.

Totalt finns fem maskiner finns på plats i montern. Förutom två europeiska maskinpremiärer presenteras nya utvecklingar och strategier inom koncernen. En av nyheterna är Haitian Mars K-serien. Här visas en maskin som inte bara är redo för snabba cykler, utan även en effektiv lösning för bearbetning av återvunna och hållbara material.

Inom området medicinteknik visas en elektrisk Zhafir Zeres Med (120 ton låskraft) utrustad för att demonstrera en ekonomisk, partiell renrumslösning av PP kopplad till en LAF-box från Petek Reinraumtechnik. Mot konsumentsektorn visas en elektrisk Zhafir Zeres Multi Series (300 ton låskraft), presenterad som en R-version (piggyback). Denna är integrerad i en produktionscell med egen robotik av märket Hilectro. Måttbandshus av ABS/TPE produceras i enheten.

Mot fordonsindustrin demonstreras elhybriden Zhafir Jenius Series (360 ton låskraft), där en bildel produceras och plockas med en "Success 33" från Sepro. Mot logistiksektorn visas en servohydraulisk Haitian Jupiter med tvåplatteteknik (450 ton låskraft) i vilken en fruktlåda av HDPE och återvunnen TetraPak-råvara produceras. Applikationen är integrerad i en tillverkningscell med egen Hilectro-robotik. 

Haitian Mars K-serien med hög insprutningsprestanda på upp till 1 000 mm/s firar sin premiär i Europa. I denna produceras en matbehållare med IML, integrerad i ett automationssystem från Hilectro, för förpackningsindustrin.

Förutom maskinpremiärerna visar Haitian för första gången även upp intelligenta maskinfunktioner som gör att plastbearbetarna kan uppnå ytterligare energibesparingar och effektivare processer. Dessutom introduceras funktioner som intelligent processoptimering, effektivare plastificering och optimering av låskraft, vilket ger en hint om i vilken riktning maskintillverkarens utvecklas.

Artikeln är en del av vårt tema om K 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094