23948sdkhjf

Tilldelas priset “Bästa formsprutningsmaskin”

Netstal har tagit emot en award för “Bästa formsprutningsmaskin” vilken företaget förvaltar med stolthet. Priset delades ut av Global Health and Pharma vid tillställningen Manufacturing and Packaging Awards 2019.

Vid galafesten så delades priser ut i 50 kategorier till den medicinska förpackningsindustrin och dess tillverkare.  

Jury består av internationella representanter från industrin, forskare och journalister.  

-Vi är mycket hedrade att få detta erkännande. Med våra helelektriska maskiner från ELION-serien och det styrsystemet aXos erbjuder vi våra kunder den bästa tekniken för effektiv formsprutning av medicinska förpackningar, sa Renzo Davatz, vd för Netstal, i sitt tacktal.  

-Vi är glada över att våra fortlöpande innovationer och ökade fokus på höghastighetsprecisionstillämpningar inom och utanför renrummet har fått ett ökat erkännande. 

Schweiziska Netstal har ett unikt driftskoncept, Smart Operation, i sina formsprutningsmaskiner, vilket introducerades 2018. Styrsystemet aXos stöder en guidad och säker sekvenshantering av enskilda driftssteg i produktionsmiljön. Specifikationer, som Good Manufacturing Practice (GMP), ligger inbäddat i styrsystemet och följs på ett tillförlitligt sätt. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.676