23948sdkhjf

Haitian utökar Jupiter III serien

Kinesiska Haitian Group har presenterat en ny tvåplattmaskin i serien Jupiter III, innehållande en mängd olika funktioner och användarfördelar, för bättre maskinprestanda och kvalitet på de formsprutade detaljerna, rapporterar plasticsnewseurope.com.  

Jupiter III är varumärket på maskinjättens tvåplattmaskiner, vilka idag finns från 450 till 6600 ton. De nya maskinerna finns tillgängliga från 450 till 4400 ton låskraft. De har en servohydraulisk styrenhet och tar endast en, för sin storlek, liten golvyta i anspråk. Servoenheten (som standard) rapporteras erbjuda 80 procent energireduktion i förhållande till jämförbara standard hydrauliska maskiner med fixerad pump. 

Låsenheten erbjuder förbättrade precision och snabbare rörelser för tystare drift och kortare cykeltider. Säkerhetsgrindarna har en användarvänlig design. 

Lågfriktionslinjära styrningar på injektionsenheten bidrar till att minska energiförbrukningen, medan en svängbar injektionsenhet möjliggör enklare underhåll av skruv och cylinder. 

Maskinerna kommer att tillverkas i en helt ny fabrik i Ningbo, Kina. Alla produktionsprocesser för tillverkarens tvåplattmaskiner kommer att inkorporeras i anläggningen, från bearbetning av maskinkomponenter till slutmontering av färdig maskin. 

Källa: plasticsnewseurope

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14