23948sdkhjf

Distributörssamarbete kring funktionella pigment

Schweiziska distributören Dksh Group, med försäljningskontor i Danmark och Sverige, har inlett partnerskap med Keeling & Walker gällande tennoxider och funktionella pigment (Irasorb). Samarbetet gäller för 19 marknader i Europa inkluderat Norden och har tillförts Dksh:s affärsenhet Performance Materials, som ansvarar för distributionen av specialkemikalier och ingredienser mot bland annat plast- och gummiindustrin.

Keeling & Walker, en del av AMC Group, och är specialiserat bland annat på olika kvaliteter av tennoxid. I portföljen ryms även innovativa lasermärkningstillsatser, inklusive deras eget märke Irasorb, som kan inkorporeras i matrisen av ett polymerkompound och användas i en mängd olika applikationer som kablar, ledningar, kontakter, rör, lock, förslutningar etc.

– Vår stora kundbas av tillverkare i Europa kommer dra nytta av Keeling & Walkers utbud av tillsatser, som kompletterar Dksh:s ständigt växande termoplastproduktportfölj. Vi ser mycket fram emot att skapa många synergier med Keeling & Water och bygga ett långt och framgångsrikt partnerskap, säger Sylvain Atger, vd, Specialty Chemicals Industry Europe för Dksh, i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125