23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Stick ut eller smält in på Elmia Polymer!

Slutprodukten ställer kraven. Dina val avgör CO2e-avtryck, färg och funktion. Vi tar fram materialet ni behöver. Prata anpassning och materialval med oss i monter CO2:12 på Elmia Polymer 2024!

Ibland är rätt färg en kulör som kräver uppmärksamhet, andra gånger en nyans som harmonierar med sin omgivning. Ibland är det en nyvarumaterial i valfri färg, ibland är det ett återvunnet i hög kvalitet men en mer nertonad nyans. Kanske är ett biocirkulärt material rätt väg att gå? 

Det handlar om att välja rätt plast till rätt plats, både när det gäller färg, egenskaper och miljöavtryck. Behöver resultatet bli högglansigt och tåla upprepade slag? Är ni i behov av ett material som har ett optimalt smältindex? Önskas ett lägre avtryck på klimat och miljö? 

Ni avgör om ert material ska sticka ut eller smälta in. Vi tar fram materialet ni behöver. Ni smälter ner, formar och monterar. Ett anpassat material som passar slutproduktens ändamål helt enkelt. 

Vill ni veta mer om vad rätt materialval kan göra för din produkt? Prata med oss i monter CO2:12 på Elmia Polymer 2024!

Vårt team av experter kommer att vara på plats för att svara på dina frågor, diskutera potentiella samarbeten och visa dig hur vi kan hjälpa till att möta dina behov och krav. Passa även på att träffa vår nya säljare på svenska marknaden! Välkomna till framtiden för kundanpassade plastcompounds. 

Föreläsning om smarta materialval

På Elmia Polymer kommer Henrik Palokangas att hålla vår populära och för många tankeväckande föreläsning om smarta materialval.

”Materialsmart – vägen mot mer klimatsmarta produkter”
Råmaterialvalet driver huvuddelen av din produkts klimatpåverkan. Genom ett materialsmart val där klimat är en lika viktig faktor som tekniska egenskaper kan stora besparingar göras. Låt oss berätta hur det går till.

  • 14 maj
  • 13:50 – 14:15
  • Hållbaren – Hall C

Mer information om smarta materialval

Söker tekniker för framtiden

Polykemi och Rondo Plasts ambition är alltid att fortsätta investera och utveckla sådant de tror på – detta gäller i allra högsta grad även kompetens på aktuella områden. Därför söks nu en ny kollega i form av en formsprutningstekniker för att förstärka avdelningen för teknisk kundstöd på huvudkontoret i Ystad. Besök montern på Elmia Polymer så berättar dem mer om tjänsten!

Läs mer om tjänsten här  →

Nya Polykemi & Rondo Plast

Vad vi dessutom även kan berätta är att vi på årets Elmia Polymer kommer att visa upp Polykemi och Rondo Plast på ett sätt som ni aldrig sett tidigare. Med nytt visuellt uttryck, nya färger och ny teknik är detta en monter ni INTE vill missa! 

Polykemi AB
Box 14
271 21 YSTAD
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561143461

Kontaktperson

MP
Mia Persson
Försäljningschef
+46 41179729 Mia.Persson@polykemi.se

Sänd till en kollega

0.032