23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Polykemis nya fabrik i USA är nu invigd

I april invigdes Polykemi Groups femte tillverkningsenhet som också markerar företagets egna produktion på en tredje kontinent. I samband med invigningen av den nya fabriken i Gastonia firades även 10-årsjubileum av dotterbolaget Polykemi Inc. med mat, musik och rundvisning för de runt 100 inbjudna gästerna.

Amerikanskt-svenskt firande

Polykemi bjöd in till ceremoni och fest för att fira milstolpen som invigningen av anläggningen i Gastonia innebär. Inbjudna var anläggningens 20 anställda och deras familjer, kunder, ägarfamiljen, styrelse, ledningsgrupp och andra kollegor från Sverige samt lokalpolitiker, byggherrar och underleverantörer från USA.

– Vi är många som arbetat tillsammans under lång tid för att färdigställa anläggningen. Äntligen fick vi visa upp den för såväl kunder som leverantörer, men även för kollegorna från Sverige som hjälpt till under projektets gång. Det var en fantastiskt lyckad och trevlig dag, säger Johan Hugoson, VD Polykemi Inc.

Polykemis globala utveckling

Som global leverantör är Polykemis mål att konsekvent leverera högkvalitativa kundanpassade plastcompounds, baserade på både nyvara och återvunnet material, världen över.

– Anläggningen i Gastonia är ett stort steg mot att närma oss våra globala mål genom att förse de nord- och sydamerikanska marknaderna med våra material. Att det händer just under det tionde året med Polykemi Inc. känns extra speciellt, jag önskar att vår grundare Hugo Jönsson hade kunnat vara med och se resan vi gjort och ska göra, säger Hugoson.

Att öppna en tillverkningsenhet i egen regi i Nordamerika ger redan ringar på vattnet.

– Etableringen av den nya fabriken har fört oss närmre våra kunder vilket har gett både oss och kunderna en ännu större trygghet för utökat samarbete. Vi har redan sett en stor ökning i materialförfrågningar och ökat intresse för våra produkter, särskilt de som innehåller högkvalitativa återvunna råvaror, säger Hugoson.

Polykemi AB
Box 14
271 21 YSTAD
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561143461

Kontaktperson

MP
Mia Persson
Försäljningschef
+46 41179729 Mia.Persson@polykemi.se

Sänd till en kollega

0.094