23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Smarta materialval på Fachpack och Scanpack!

Minska ditt koldioxidavtryck och spar på jordens resurser. Hur? Genom att vara materialsmart. Med hjälp av en vetenskaplig studie kan våra experter hjälpa dig att göra ett optimalt materialval.

I arbetet för en grönare framtid har förpackningsindustrin en viktig roll, rätt materialval skyddar produkten och kan bidra till en markant sänkning av koldioxidavtrycket. 

– Genom att göra ett noggrant materialval kan du minska ditt företags klimatpåverkan och spara på jordens resurser, säger Scanfills VD Oscar Hugoson. 

– Materialvalet har en stor betydelse. Det gäller att välja rätt förpackningsmaterial till varje produkt. En förpackning ska vara hållbar, skydda produkten och vara så materialsmart som möjligt. Det gäller alla typer av förpackningar, oavsett om det handlar om en livsmedelsförpackning eller förpackningar till industriella applikationer. 

Scanfill AB genomförde under 2022 en vetenskaplig studie för att hjälpa kunderna att göra rätt materialval. Studien ligger till grund för ett unikt beräkningsverktyg som hjälper kunderna att göra ett materialsmart val. 

– Våra experter använder verktyget för att analysera era förpackningsmaterial. Tillsammans räknar vi ut hur ni kan göra ännu smartare materialval, förklarar Oscar Hugoson. 

– Vi har experterna, kunskapen och den råvara som krävs för att du ska kunna göra det optimala materialvalet sett till funktion, vikt, kostnad och klimat.

Vill du veta mer?  Träffa oss på höstens mässor!

FachPack
27-29 september 2022
Exhibition Centre i Nürnberg, Tyskland
Monter 5:212

Scanpack
4-7 oktober 2022
Svenska mässan i Göteborg
Monter F03:59

 

Polykemi AB
Box 14
271 21 YSTAD
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561143461

Kontaktperson

MP
Mia Persson
Försäljningschef
+46 41179729 Mia.Persson@polykemi.se

Sänd till en kollega

0.034