23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Härdat glas används till mer än bara byggnader

Som expert på små härdade glas upplever Mirit Glas ett ökande intresse från branschen.

När man säger härdat glas tänker många på bygga glas. Men i själva verket används härdad glas inom många företag för helt andra ändamål.
"Vi levererar härdat glas till både offshore- och elektronikindustrin. Vårt glas är inte tvåglasfönster, fasader eller för duschnischer. Vi gör vanligtvis glas i mindre storlekar, där de används till något tekniskt, säger Johan Stenfeldt Hansen, försäljningschef på Mirit Glas.
Och det är just glas som tål lite mer som efterfrågas.
Det är en trend för branschen att använda visuella system i större utsträckning än tidigare. Det känner också Mirit Glas, då allt fler olika typer av företag vänder sig till Mirit Glas för att få glas tillverkat för att användas för tekniska lösningar.
”Vi upplever ofta att kunderna har letat efter någon som kan göra precis den typ av glas som passar deras applikation. Sedan hittar de oss någon gång – typiskt sett för att de har sett på vår hemsida att vi kan göra många olika typer av glas. Vi lägger stor vikt vid att fråga om kundernas behov, eftersom vi sällan upplever att kunderna kommer och vet exakt vilken typ av glas de behöver”, säger Johan Stenfeldt Hansen.
Allt glas som Mirit Glas levererar är inte härdat glas, men en stor del av det specialtillverkade glas som kommer genom tillverkningen går i alla fall genom härdningsugnen.
”Vi gör allt efter uppdraget och kundens önskemål. Ofta måste glasen användas i en produktion där de ska kunna hålla lite längre och då kan det vara självklart att härda glaset, konstaterar Johan Stenfeldt Hansen.

Mirit Glas A/S
Marielundvej 37 D - 1.sal
2730 DK-Herlev
Herlev Kommune
Danmark
VAT nummer: DK31170508
P nummer: 1003055807

Kontaktperson

JSH
Johan Stenfeldt Hansen
post@mirit.dk

Sänd till en kollega

0.047