23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Bli en miljöhjälte – genom att (åter)vinna plastkampen på Elmia Subcontractor!

Miljö, återvinning och en hållbar framtid. Det är ledorden när Polykemis dotterbolag Rondo Plast ställer ut på Elmia Subcontractor för tredje året i ett eget monterkoncept.

Den miljövänliga superhjälten Rondoman tar emot i monter B03:58 och han öppnar upp för en trevlig och givande diskussion. I en avslappnad omgivning finns det möjlighet till intressanta och inspirerande möten där Rondo Plast kan förklara hur företag kan bli miljöhjältar genom att använda återvunnen plast. Allt efter kundens förutsättningar och möjligheter. 

– Kom och diskutera återvunnen plast med oss och ta reda på hur du kan bli en miljöhjälte, säger Fredrik Holst produktchef på Rondo Plast.

Materialen

Det breda standardsortimentet, REPRO, finns på lager för snabb leverans och det omfattar elva produkter baserat på PP, ABS, PBT, PA66 och PC/ABS. För att kunna ge företag bästa möjliga service finns Fredrik, Dennis och Patrik från Rondo Plast i montern för att även diskutera mer kundanpassade lösningar. De går under namnet REZYcom, där det är kundens behov som bestämmer vilka tekniska egenskaper som behövs.

– Förutom ett standardsortiment har vi möjlighet att kundanpassa våra kvaliteter för att, vid behov, passa in än bättre i just er applikation, säger Fredrik Holst.

Det kan exempelvis handla om förstärkningsmedel, slagseghet, speciell flytbarhet, UV-skydd eller värmetålighet. Både REPRO och REZYcom är baserade på helt eller delvis återvunnen råvarubas.  

Fredrik Holst påpekar att budskapet från Rondoman är tydligt:  

– Bli en miljöhjälte och använd återvunnen plast.  

Som ett helägt dotterbolag till Polykemi AB har Rondo Plast både kunskapen och erfarenheten för att lösa nya utmaningar. Möt Rondo Plasts superhjältar i monter B03:58 på Elmia Subcontractor den 13-16 november.  

För ytterligare information – kontakta:   

Fredrik Holst
0411-79736
fredrik.holst@rondoplast.se  

Polykemi AB
Box 14
271 21 YSTAD
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561143461

Kontaktperson

MP
Mia Persson
Försäljningschef
+46 41179729 Mia.Persson@polykemi.se

Sänd till en kollega

0.047