23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Miljövänligt förpackningsmaterial på Scanpack 2018

Scanfill AB är ett svenskt innovativt kunskapsföretag som vill förändra den svenska marknaden med sina miljövänliga produkter. I år fyller Scanfill 10 år! Träffa dem på Scanpack i monter H03:09.

Scanfill erbjuder kundanpassade och hållbara förpackningsmaterial som består av 50% mineral och 50% polymer vilket tillför styrka och slagseghet. Scanfill-materialen är livsmedelsgodkända, har hög värmeledningsförmåga vilket ger en ökad produktionshastighet och har utmärkta formningsegenskaper.

Varför ska du inte missa monter H03:09?

– Vi erbjuder kunderna ett förpackningsmaterial som använder mindre plast, vilket känns bra och som ligger i tiden. Det är ett unikt soft-touch material. Vi har alltid ett hållbarhetstänk som genomsyrar all vår framställning. Dessutom kundanpassar vi alla våra material, är starka på färger och kan producera folie i flera skikt med två olika färger, hälsar Oscar Hugoson, Scanfill.

Senaste nyheten

Scanfill Sheet EVOH är den senaste nyheten i ett brett sortiment av miljövänliga förpackningsmaterial som även är livsmedelsgodkända. Folien kan produceras med upp till sju lager, inklusive en syrebarriär för krävande applikationer.

Tunnare folieproduktion

För att möta marknadens behov för tunnare miljövänliga plastfolie har Scanfill satsat på en maskinuppgradering för att bredda sitt produktprogram och kan nu producera Scanfill Sheet med en tjocklek från 150µm upp till 1200µm.

Om Scanfill

Scanfill AB är ett av Polykemi AB helägda dotterbolag vars övergripande affärsidé är att erbjuda kostnadseffektiva och hållbara förpackningsmaterial. Ett svenskt innovativt kunskapsföretag som tillgodoser marknadens krav på slutprodukter av absolut högsta världsklass.

Polykemi AB
Box 14
271 21 YSTAD
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561143461

Kontaktperson

MP
Mia Persson
Försäljningschef
+46 41179729 Mia.Persson@polykemi.se

Sänd till en kollega

0.031