23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Polykemi fortsätter att leverera material i corona-kampen

| Medlemsnyhet | Företag Polykemi AB

För vissa av Polykemis kunder leder det rådande världsläget till produktionsökningar och behov av mer material än normalt. Ett exempel på detta är utvecklingen hos Liljas Plast som bland annat producerar detaljer för respiratorer och ansiktsmasker.

Liljas Plast AB i Hillerstorp, en kund till Polykemi sedan många år tillbaka, har sedan tidigare producerat detaljerna till respiratorer i materialet POLYblend PC/ABS PBL 83FR i gråa färger och partikelfilter i ansiktsmasker har producerats i SCANAMID 66 PA66 A120FC i färgerna svart och orange. Eftersom efterfrågan på dessa produkter nu har ökat enormt, ökar även behovet av dessa material.

I båda fallen är det större ordervolymer med önskemål om omgående leverans som gäller, och kunden jobbar nu dygnet runt alla dagar i veckan för att möta efterfrågan. Polykemi gör då givetvis allt för att kunna leverera ökade volymer i tid.

–  Det är verkligen extra tillfredsställande att materialen kan används även i denna typ av produkter som både kan betyda lindring för de som drabbats hårt av viruset samt kan skydda mot att bli smittad, säger Johan Sonesson, Area manager på Polykemi.

När ordervolymen ökade hos Liljas Plast fick de agera snabbt för att kunna öka produktionstakten, då hörde de av sig till Polykemi.

–  Våra kunder inom detta segment placerade orders som i volym representerar den normala årsförbrukningen med önskemål om omedelbara leveranser under några veckor framöver i första hand. Då är vi givetvis tacksamma att Polykemi kunde reagera snabbt och leverera mer material till oss inom kort tid, summerar Emil Granstrand som jobbar med försäljning och projektledning på Liljas Plast.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Polykemi AB

Box 14
271 21 YSTAD
Sverige
Polykemi AB

Sänd till en kollega

0.063