23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Polykemi deltar i kampen mot COVID-19

| Medlemsnyhet | Företag Polykemi AB

Polykemi fick en akut uppmaning på fredagen från en kund i Schweiz, där extraordinära åtgärder krävdes. Det behövdes material för detaljer i respiratorer som ska användas i kampen mot COVID-19, vilket fick Polykemi att agera snabbare än vanligt.

Minuter efter kundens vädjan var både produktions- och tranportavdelningarna informerade. Efter ett fåtal arbetstimmar var ordern mottagen och materialet var planerat för produktion. Ytterligare några timmar senare var materialet producerat, kvalitetsgodkänt och på lager i väntan på transport på snabbast tänkbara sätt direkt till den väntande kunden. Materialet skickades tisdagen den 24 mars och levererades till kunden dagen efter.

Materialet POLYfill PPH GF5015HC FA Natur används för detaljer i respiratorer, en produkt som verkligen behövs i dessa tider.

– Vi är verkligen glada att vår flexibla organisation med korta beslutsvägar och utpräglad teamanda möjliggjort att Polykemi kan bidra i kampen mot viruset, kommenterar Mattias Persson, försäljningschef på Polykemi.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Polykemi AB

Box 14
271 21 YSTAD
Sverige
Polykemi AB

Sänd till en kollega

0.063