23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Big bags precis så som du vill ha dem

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Kostnadseffektiva förpackningslösningar anpassade efter dig.

Kärt barn har många namn – byggsäck, storsäck, big bag eller helt enkelt säck. Är det någon skillnad? Nej. Men det finns många varianter inom namnen. Säckarna finns i olika utformningar, storlekar och tillbehör. Hos oss finner du big bags efter vad du önskar.

Big bags är användbart i olika branscher för olika ändamål. Bland annat är big bags populärt för lagring och transportering av stora mängder.

Våra big bags är gjorda av återvinningsbar vävd polypropylene med ett UV-skydd för att kunna förvaras utomhus i exponerande solljus utan att förstöras. Däremot kan det underlätta att ändå täcka över säckarna om det ska exponeras under en längre period, för att öka säckarnas livslängd. Våra big bags är godkända enligt SWL: upp till 1500 kg och utformade efter säkerhetsfaktor 5:1.

Vi på Bluepack har marknadens största sortiment inom big bags och hittar du inte det du söker kan vi specialanpassa det du vill ha. Vi har big bags med öppen topp som passar bra till grussäck eller avfallssäck. Det finns även ventilerande säckar som fungerar till ved eller potatis. Du kan annars välja en säck med fyllrör för spannmål eller granulat.

Toppen på säckarna kan varieras efter vad du vill ha. Big bags med öppen topp, två öglor eller fyra öglor beroende på hur ditt hanteringssätt ser ut. Big bagen med öppen topp är storleksanpassad efter en europapall för att underlätta fraktsättet. Säckarna med fyra öglor är utformade efter cross-corner-modellen och är lätt att förflytta med hjälp av gaffeltruck.

Även botten kan variera utefter vad du har behov av. Det finns big bags med stängd botten, öppningsbar botten eller en botten med fyra öglor. Du kan alltså räkna med att det finns något som passar ditt behov och dina önskemål.

Beställ dina big bags hos oss i vår enkla och överskådliga webbutik. Vi erbjuder kort behandlingstid av din order och snabb leverans i hela Sverige. Hos Bluepack får du en unik frakt som passar din beställning. Våra produkter varierar mycket i vikt och volym, och därför skulle ett fast fraktpris inte vara rättvist gentemot våra kunder.

Du kan lugnt och tryggt beställa från Bluepack – då vi är ledande inom förpackningsemballage och arbetar ständigt för att utveckla vårt sortiment och utbud. Bluepack har mer än 60 års erfarenhet av högkvalitativa förpackningslösningar, och det är din garanti för att du alltid får marknadens högsta kvalitet när du handlar hos oss. Vi arbetar också kontinuerligt med att utveckla våra lösningar, så att vi kan fortsätta erbjuda våra kunder de mest flexibla och starkaste säckarna och påsarna.

Om du behöver hjälp med din beställning, eller om du har frågor om vårt utbud, är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi är alltid tillgängliga för dig och hjälper dig gärna med att hitta den lösning som passar just dina behov.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.109