23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Lär känna oss på Distrupol Nordic

| Medlemsnyhet | Företag Distrupol Nordic AB

Bo Andersson är relativt ny som Utvecklingsingenjör på Distrupol Nordic AB men har närmare 20-års erfarenhet inom plastbranschen och formsprutning. Flera av er har säkert mött Bo men visste ni detta om honom?

Varför valde du plastbranschen?

Jag hade arbetat många år som professionell fotograf och även tillbringat flera år inom IT-branschen men dagen kom då jag kände att jag ville ha nya utmaningar och den utmaningen blev just plastbranschen.

Vad gör du på Distrupol och när ska ett företag kontakta dig?

Min uppgift är att hjälpa våra slutkunder att hitta rätt råvara. Det är mycket viktigt att komma rätt från början med vilka specifikationer som är relevanta för själva slutprodukten. Det är lämpligt att kontakta mig tidigt i produktionsfasen för konsultation. Får man som producent rätsida på detta i tidigt stadium kan man spara mycket tid och pengar.

Vilket är enligt dig den bästa plastuppfinningen?

Förpackningar till livsmedel. Till exempel plasten som finns runt en gurka kan förlänga gurkans hållbarenhet med flera dagar. 

Om du var en plast vilken skulle du då vara?

PC/PBT Lupox, den är som en gammal man och har rykte om att vara svår att processa och bearbeta. Men den är fantastisk om man behandlar den väl och den klarar av både kyla och värme.

 

Distrupols kontor har öppet hela sommaren, kl 8-16. Ni kan kontakta oss på info-sweden@distrupol.com eller ringa 040-635 30 80. Ni kan också läsa mer om oss och våra produkter på www.distrupol.com.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Distrupol Nordic AB

Kungsgatan 6, Box 4072
211 49 Malmö
Sverige
Distrupol Nordic AB

Sänd till en kollega

0.063