23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Personliga julkort är ett fantastiskt sätt att skicka sina julhälsningar

Även om det självklart är tråkigt att semestertiderna och sommaren sakta men säkert börjar lida mot sitt slut så kan det också vara skönt att falla tillbaka till sina rutiner. Även om det kanske inte verkar som så i nuläget så kommer vintern och julen snabbare än vad man kan tro.

Att planera så mycket som möjligt inför julstöket så tidigt som möjligt kommer bara föra med sig positiva effekter på ens stressnivåer när december väl står för dörren. En oerhört härlig tradition med julen som tyvärr har avtagit en smula under senare år är julkort. Både att skicka och ta emot julkort är oerhört mysigt och kan få en väldigt härlig julkänsla att infinna sig.

Att trycka upp egna julkort

Att trycka upp egna julkort är det personligaste och absolut roligaste sättet att göra julkort. Självklart kan man köpa en bunt kort och kuvert på affären för att sedan skriva några rader, men det kan vara väldigt mycket roligare att både skicka och ta emot personliga julkort med en bild på hela familjen.

Detta är idag enkelt att göra online och det finns en lång rad olika julkort att välja bland. Man får sedan korten levererade hem till dörren och kan därefter sätta en sista personlig touch på sina julkort.

Roliga idéer till motiv

Det absolut bästa motivet som går att trycka upp är en bild på hela familjen när den är samlad. Här är det bara fantasin som sätter gränserna för vad ni kan göra. Att ha med eventuella husdjur är ett måste och det krävs inte speciellt mycket rekvisita för att skapa en riktigt härlig bild. Att klä er i tomteluvor eller liknande kan addera en hel del

När det kommer till vad man ska skriva så kan det vara väldigt roligt att summera vad ni har gjort under året på ett par rader, för att sedan också självklart önska en god jul och ett gott nytt år.

Digitala julkort och hälsningar

Att lägga upp en bild med julhälsningar på sina sociala medier börjar man se allt mer och mer av. Detta är gratis och gör att man når ut till alla på ett väldigt effektivt sätt. Samtidigt som man kan spara pengar så är detta långt ifrån lika personligt som att trycka upp eller skriva egna julkort.

Om du känner att du inte har tid eller energi att skriva personliga julhälsningar till alla du känner så kan det vara väldigt mysigt att trycka upp ett mindre antal julkort som du sedan skickar ut till din närmsta familj och vänner för att sedan skicka ut en större julhälsning, eller sms, digitalt och till en större delav din umgängeskrets.

Sänd till en kollega

0.047