23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Njut av en blommande och grönskande trädgård

Sommaren står för dörren och trädgårdssäsongen är äntligen här! Se till att du har det som behövs för att få en prunkande trädgård.

Trädgården – ditt härliga uterum

Har du trädgårdsprojekt som legat och mognat under vinterhalvåret? Nu är det hög tid att göra verklighet av alla tankar och idéer!

Har du alla trädgårdsredskap som behövs när du ska plantera och fixa i din trädgård? Smarta och praktiska redskap är A och O för så väl den lilla uteplatsen som den större trädgården. En billig vattenkanna hittar du exempelvis här.

En trädgård eller en uteplats blir som en förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Gör den till en mysig och välkomnande plats där du kan samlas med familj och vänner för trevligt umgänge. Det finns oändligt med inspiration på till exempel internet som du kan låta dig inspireras av till dina egna trädgårdsprojekt.

När den varma årstiden är här är det viktigt att du ser till att dina växter inte torkar ut. Detta gäller särskilt de nyplanterade. Då är det praktiskt att ha en billig vattenkanna nära till hands.

Med smarta och fiffiga trädgårdstillbehör och redskap blir ditt arbete i trädgården så mycket enklare och roligare.

Några goda råd vid vattning

Värmen är här och det gäller att vattna ordentligt för att din trädgård ska må bra. Ett gott råd på vägen är att vattna när solen har gått ner. Då kan växterna ta åt sig vattnet ordentligt innan solens strålar åter börjar bränna. Tänk på att alltid vattna på själva jorden och inte på bladen. Om du vattnar på bladen riskerar du så väl brännmärken från solen som bladlöss. Vattnar du direkt på jorden är det lättare för rötterna att suga åt sig vattnet. Ett tips är att alltid ha en välfylld billig vattenkanna till hands för de växter som du har i kruka och som lättare torkar ut. 

Andra viktiga vattenredskap till din trädgård

Även om vattenkannan är det viktigaste redskapet för att få en prunkande trädgård så kan det vara bra att tänka igenom ett bra bevattningssystem för din trädgård. Till detta hör vattenslangar med tillhörande kopplingar. Det finns ju även möjlighet att koppla in olika former av spridare eller vattenpistol. Detta underlättar ditt jobb. Tänk dock fortfarande på att det är viktigast att vattna själva jorden. För att underlätta det finns det olika varianter av bevattningssystem som vattnar jorden och inte bladen.

Sänd till en kollega

0.047