23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

RIAS Sverige

RIAS A/S är ett framgångsrikt börsnoterat bolag, en distributör av produkter som säljs via återförsäljare i de nordiska länderna. Produkterna tillverkas huvudsakligen i plast, inklusive kanalplasten, korrugerade takplasten och andra tak, hängrännor, fasadpaneler, hobbyskivor mm.

Dessutom bearbetar vi plast i halvfabrikat där vi har ett brett sortiment till den danska industrin och skyltbranschen. Vi ger råd om hantverksmässig och industriell bearbetning av material och vi har ett mycket brett lagersortiment.

RIAS A/S är ett dotterbolag i thyssenkrupp plastics och ingår därför i en av Europas ledande plastdivisioner i den tyske thyssenkrupp materials AG koncern med noga utvalda leverantörer bland världens ledande producenter av plast halvfabrikat.

Vårt syfte är att upprätthålla och expandera vår kompetens och kunskap och öka värdet för våra kunder och aktieägare. Vårt arbetssätt bygger på respekt, ärlighet och många års erfarenhet av våra produkter och först och främst för att betjäna våra kunder och möta deras krav och önskemål.
 

Fakta om RIAS Sverige

Adress
RIAS Sverige
Domkraftsvägen 1
197 40 Bro
Se på karta

Region
Sverige
Stockholms län
Upplands-Bro kommun

Telefon: +46 (0)8 121 374 20

Certifikat: ISO 9001:2015

Se hemsidan

Kontaktpersoner

P O Ekstrand P O Ekstrand

Sänd till en kollega

0.172