23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Innova Nordic AB

Din partner för ytskikt och kulör
Alla ögon är unika och uppfattar ytor och kulörer på olika sätt. Vårt fokus är på ytan, att kunna ta fram och kontrollera rätt kulör, glans, ytstruktur genom program för färgmatchnings, receptberäkning, kulörmätare, glansmätare och skikttjockleksmätare i unika flexibla system för R&D, QC, produktion och säljpunkt i butik. 

Vi har lång erfarenhet av färgteknik och mät- och testinstrument för kulörmätning och ytbedömning. I sortimentet finns allt från små handhållna kontrollinstrument till kompletta system för industriproduktion. Behöver du en speciallösning hjälper vi givetvis gärna till. Hos oss hittar du även brytmaskiner, skakmaskiner, applikatorer och appliceringskort, glansmätare, viskositetsmätare, skikttjockleksmätare, färgkartor mm och naturligtvis våra ljusskåp Ortospectra och Minispectra som tidigare producerades av Largo AB.

Våra servicetekniker är specialutbildade och ackrediterade för reparationer, underhållsservice och certifiering av de mätinstrument, brytmaskiner och skakmaskiner vi levererar. Vi erbjuder även olika utbildningar i färgteknik, från grundutbildning om kulörkontroll till specialanpassade efter ert behov, på plats hos er eller vårt huvudkontor i Kungsbacka, ca 20 km söder om Göteborg.

Innova Nordic AB
Box 100 64
434 21 Kungsbacka
Sverige
VAT nummer: SE556654971201
8

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047