23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Oleinitec Nordic AB

OLEINITEC NORDIC AB

En leverantör av instrument och lösningar för alla typer av analytiska uppgifter, allt från singulära parametrar till krävande och multipla analyssystem.

Basen i vår verksamhet är att vara kunskapslänken mellan innovativ teknik och våra kunder inom industri och forskning för material-, vätske- och gas-analys.

Tillsammans med våra leverantörer, som är marknadsledande inom sina respektive områden, kan vi erbjuda tekniskt innovativa lösningar som möter våra kunders krav och utmaningar. Vi utför teknisk service så instrumenten ger tillförlitliga resultat under hela livslängden och förmedlar kunskap om applikationer och handhavande för att erbjuda kontinuerlig drift samt möjligheter till utvidgningar av systemen.

OLEINITEC HAR KUNSKAP OCH LÖSNINGAR FÖR FLERA SEGMENT, SÅSOM:

Kemiindustri, fett och olja, livsmedel, biobränsle, bryggeri och dryck, oorganiska och organiska industriprodukter, raffinaderier och oljeindustrin, läkemedel och farmaceutiska bolag, polymer, plast och gummi, pappersmassa, kraftverk, energiverk samt mot universitet och laboratoriemiljö generellt.

Fakta om Oleinitec Nordic AB

Adress
Oleinitec Nordic AB
Österögatan 2
164 40 Kista

Region
Sverige
Stockholms län
Stockholms stad

Telefon: +46 08 - 6362400

VAT nummer: SE5569703688

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Ove Söderberg

Ted Rönnevall
Telefon: +46 86362404

Sänd till en kollega

0.219