23948sdkhjf

Erteco Rubber & Plastics AB

Vår vision är att bygga starka relationer med våra kunder och se till att det är de som klarar sig bäst i den globala konkurrensen.

Vi är en av de största distributörerna av plastmaterial och gummiråvaror på den nordiska marknaden. Våra material kommer från ledande tillverkare och håller högsta kvalité. Utbudet av material sträcker sig från bulkprodukter som naturgummi, polyolefiner och PS till mer avancerade kompositmaterial. Erteco är ett entreprenörsdrivet och privatägt företag med ett stort engagemang för att utveckla nordisk polymerindustri.

Genom åren har vi byggt upp ett stort kunnande inom polymera material. Våra säljare har stöd från våra teknikcentrum som erbjuder support inom områden som simuleringar och hållfasthetsberäkningar. Vi erbjuder högkvalitativ service med materialval, receptförslag och annan teknisk support i de utvecklingsprojekt vi gör tillsammans med kunder och OEM:er.

Våra lager ligger strategiskt placerade för att säkerställa snabba leveranser till våra kunder. Vi kan även erbjuda kundanpassade logistiklösningar enligt överenskommelse.

Vi finns representerade med kontor i alla nordiska länder. Närheten till våra kunder är av yttersta vikt för att kunna ge fulländad service. Vi bygger långsiktiga relationer med våra kunder, men också med slutanvändarna och våra leverantörer.

Det är lätt att göra affärer med Erteco.

Fakta om Erteco Rubber & Plastics AB

Adress
Erteco Rubber & Plastics AB
Box34074
100 26 Stockholm
Se på karta

Region
Sverige
Stockholms län
Stockholms stad

Telefon: +46 08-587 517 00

VAT nummer: SE5565779013

Anställda: 31

Certifikat: ISO 9001:2015

Se hemsidan

Contact Persons

Carl-Otto Ohlsson
Yrke: VD
Direkt telefon: +46 703013477

Niklas Olsson Niklas Olsson
Direkt telefon: +46 705870082

Sänd till en kollega

0.093