23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tingverken AB

Produktionsklara formverktyg med verifierad process

Tingverken har och har alltid haft som ambition att leverera ett produktionsfärdigt koncept av absolut högsta kvalitet till kund.

Detta kan innefatta allt från produktidé, produktdesign, prototyptillverkning, verktygsdesign samt provverktyg till kompletta produktionsenheter med mångkavitets produktionsformverktyg med robotinterface och tillhörande monterings och förpackningsutrustning.

Provkörning samt verifiering av detaljer, formverktyg och olika plastmaterial sker internt av kunniga tekniker i våran egen formsprutningsavdelning, likaså justeringar av processtoleranser i verktygen och anpassningar mot automation eller förpackning.

Eftersom vi själva har hela produktionskedjan ”in house” har vi stora möjligheter att undvika de mest frekventa problemen i samband med uppstarten från en enkel produktidé till slutförandet av en fullskalig produktion hos kunden av högsta klass.

Vi är väl medvetna om alla de regulatoriska krav och förordningar som är förknippade med produktion av medicintekniska detaljer såväl i renrum som i övriga miljöer, såväl i små serier som i storskalig produktion.

Fakta om Tingverken AB

Adress
Tingverken AB
Östergatan 8
362 31 TINGSRYD

Region
Sverige
Kronobergs län
Tingsryds kommun

Telefon: +46 047731100

VAT nummer: SE5564058161

Anställda: 10-20

Se hemsidan

Sänd till en kollega

0.112