Instrument & Calibration Sweden AB

Vi är leverantörer för provningsutrustningar för metall, plast & gummi, papper och träindustrin. I våra lokaler i Gislaved genomför vi även utbildningar samt provningar åt kunder.

Vi har som målsättning att vara bäst inom vårt område vilket innebär att vi ständigt befinner oss i ett utvecklingsarbete där kraven ställs av våra kunder. Kraven innebär att arbetet med utökning av ackreditering samt förbättring av metoder och instruktioner är en central del av vår verksamhet. Detta arbete syftar till att leverera högsta kvalitet på såväl våra produkter som på våra tjänster.

I juni 2015 köptes vi upp av MTS Systems Norden AB och verkar idag som ett dotterbolag till dem. MTS Systems är en ledande global leverantör av testlösningar och positionssensorer med lokalt kontor i Göteborg. Du kan läsa mer om företaget genom att klicka på följande länk, http://www.mts.com/en/index.htm. Vi har ett nära samarbete och erbjuder tillsammans ett brett sortiment av tjänster, instrument och innovativa lösningar. Vår gemensamma kunskap bygger på decennier av erfarenhet och expertis. Upptäck hur vi kan hjälpa dig med dina test- och kalibreringsbehov oavsett bransch.

Fakta om Instrument & Calibration Sweden AB

Adress
Instrument & Calibration Sweden AB
Box 28
332 21 GISLAVED
Se på karta

Region
Sverige
Jönköpings län
Gislaveds kommun

Telefon: +46 037184700

VAT nummer: SE5564836384

Se hemsidan

Contact Persons

Anna Nogander

Henrik Svanfors

Sänd till en kollega

0.115