23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Trioworld Industrier AB

Trioworld grundades 1965 och utvecklar innovativa och hållbara plastfilmsprodukter. Bolaget är en av de ledande aktörerna inom segmentet med en omsättning på 5,5 miljarder kronor och har 1 200 anställda. 
Kundbasen är global men med ett europeiskt fokus och Trioworld handlar inom fem divisioner – sträckfilm, industrifilm, hälso- och sjukvårdsfilm, bärkassar och konsumentförpackningar. Koncernens huvudkontor finns i Smålandsstenar och produktionen består av tio fabriker i Sverige, Danmark, Frankrike och Nederländerna.

VI SKAPAR PLAST FÖR FRAMTIDEN
Framtiden behöver en tryggare och hälsosammare värld.
På Trioworld tror vi att vi kan vara en del av lösningen och omvandla miljöutmaningar till möjligheter för både oss själva och våra kunder. Att vi aktivt kan hjälpa människor att agera för klimatet utan att behöva kompromissa med produktkvalitet, service eller säkerhet.

Under åren som gått har vi utvecklat en gedigen och bred kunskap inom alla våra applikationsområden – mycket tack vare närheten till de branscher och marknader som vi agerar på. Vår specialistkunskap gör att vi kan skapa effektiva, och i vissa fall helt skräddarsydda produktlösningar för våra kunder. Som kund hos oss kan du lita på att den rätta kompetensen och resursen finns i huset så att vi alltid kan leverera den bästa lösningen för just din verksamhet. 

Våra produktionsanläggningar finns spridda över Europa, vilket innebär att produktionen ofta finns nära dig. Det bidrar till goda förutsättningar för den relation och det kunskapsutbyte som är så viktig för att utveckla affären hos dig som kund och hos oss som leverantör. Självklart erbjuder vi alltid flexibla transportlösningar så att leveranserna sker på det sätt som passar bäst för din verksamhet. Vi tar ansvar för att vår del i din verksamhet fungerar. WE ARE THERE. 

WE ARE REUSERS. På Trioplast tänker vi miljö i allt vi gör. Varje division, varje produktionsenhet och varje medarbetare bidrar till att minimera vår miljöpåverkan. Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att optimera användningen av material, förpackningslösningar och transporter för att hålla vår gemensamma miljöpåverkan till ett minimum. Vi utvecklar tunnare och starkare filmer och använder allt mer återvunnet material i produktionen. Vi optimerar transporten till och från oss genom hög fyllnadsgrad på lastbilarna. På så vis kompromissar vi varken med kvalitet, funktion eller miljö.  

Vi gillar återvinning. Därför återvinner vi allt material i vår produktion som inte levereras ut till våra kunder. Men vi återvinner inte bara eget material, vi återvinner också andras som vi köper in. Det är vårt sätt att visa extra omtanke om miljön. Vi har som mål att öka vår användning av återvunnen plast kraftigt. Vi satsar på en andel på över 30 % återvunnen plast före 2025 och en mer långsiktig målsättning på mer än 50 %.

WE ARE PROUD. Vi stödjer forskningen för bröstcancer, prostatacancer och barncancer. Det gör vi över hela världen och det ser du genom de färgglada balarna som pryder åkrarna, sopsäckar och bärkassar. Vi är stolta över att vi tillsammans med våra kunder, distributörer och lantbrukare världen över får vara med och bidra till den viktiga cancerforskningen.

Trioworld Industrier AB
Parkgatan 10
333 23 Smålandsstenar
Sverige
VAT nummer: SE5562249424
1500
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031