23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Agaria AB

Agaria erbjuder produkter inom framför allt plast-, brand- och ytteknik.
Vi söker regelbundet upp de intressantaste produkterna på den Europeiska marknaden och tillgängliggör dem för svenska kunder. Produkterna kan ofta bidra till en effektivare och säkrare tillverkningskedja.

Bland Agarias mest efterfrågade och mångsidiga produkter finns laserrengöring som rengör detaljer före lasersvetsning eller limning, exempelvis ett kugghjul som rengörs genom att avlägsna olja och oxidskikt innan svetsning.
– Laserrengöringens främsta fördel vid formrengöring är att den inte sliter på verktyg och apparatur såsom andra metoder där man blästrar eller tillför rengöringsmedel. Med lasertekniken tillförs istället ljus som förångar smutsen som sugs in i ett filter.

Agaria erbjuder även atmosfärsplasmautrustning som ökar vätbarheten och därmed fästförmågan inför lackering, limning, tryckning, märkning eller andra moment.
– Våra produkter är utrustade med munstycken med roterande huvud, vilket möjliggör en jämnare behandling av stora ytor med minimal tryckluftsåtgång.

Vi marknadsför även Co2 snö- och plastsvetsutrustningar.
Co2 snö är koldioxid i flytande form som först kommer ut som snöpartiklar och sedan sublimeras till gas. Det torrtvättar effektivt olika typer av material.

Agaria har utrustningar för olika svetsmetoder för plastdetaljer samt skärutrustningar för folier, nonwoven och andra material.
- Svetsutrustningar för plast:  ultraljudssvets, värmesvets, impulssvets, vibrationssvets, rotationssvets, varmluftssvets och lasersvets.

Agaria strävar efter en hög servicegrad och kan utföra labprovningar, olika försök och tester.
I våra åtaganden ingår även erbjudande om serviceavtal, reservdelar, utbildning och finansiering.

Agaria AB
Sågvägen 7
184 40 Åkersberga
Sverige
VAT nummer: SE556403168901
2

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047