23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

HEXPOL TPE AB

I januari 2017, ändrade vi vårt namn från Elasto Sweden AB till HEXPOL TPE AB.

Belägen vid Vänerns strand i Åmål, har vår svenska avdelning producerat thermoplastisk elastomer sedan 70-talet. Vår filosofi att fokusera på att lösa kundens problem har varit grunden till vår framgång och driver oss fortsatt framåt i vårt arbetssätt.

När det gäller leverans av högkvalitativa produkter med konsekventa prestandaegenskaper är HEXPOL TPE ett namn du kan lita på. Detta tillvägagångssätt är särskilt kritiskt när man arbetar på marknaden för medicinsk utrustning och ledde till att vi blev den första TPE-sammanslutningen i Europa för att uppnå ISO 13485-certifieringen.

Vi utmanar ständigt oss själva att vara så bra som möjligt. Vi letar efter tillfällen att förbättra för kunden, vare sig det är revolutionerande nya produkter, stöd ute på fältet eller kvalitetssäkring och testning så att våra produkter fungerar som de ska.

Vi är glada att kunna driva vårt företag i en lantlig och pittoresk omgivning och vi planerar att fortsätta på samma plats och utmana oss själva att driva världens renaste TPE-fabrik.

HEXPOL TPE AB
Box 51
662 22 Åmål
Sverige
VAT nummer: SE5561915777
50-99
ISO 13485:2003, ISO 14001, ISO 9001
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047