23948sdkhjf

Jubilaren lanserar ny, snabb maskin

Familjeföretaget Hehl som står bakom Arburg GmbH firar 100 år i år. Året till ära lanserar de en ny formsprutningsmaskin, hybriden Allrounder 470 H.

Jubileumsmaskinen är energisnål, sparar resurser, är produktionseffektiv, användarvänlig och pålitlig på samma gång, skriver maskintillverkaren i ett pressmeddelande. Med prestandavarianterna "Comfort", "Premium" och "Ultimate", olika insprutningsenheter och ett brett utbud av tillval kan de nya Allrounder 470 H-maskinerna anpassas exakt till specifika kundkrav. De markerar också starten på en ny generation av maskiner, uppger Arburg.

Den nya generationen av maskiner uppges innehålla många tekniska innovationer. Bland annat inkluderar ett nytt oljehanteringskoncept vilket är patentsökt, flödesuppdelning för samtidiga rörelser av hydrauliska sekundära axlar samt en utökad användning av Arburgs egenutvecklade servohydrauliksystem (ASH).

- Det nya konceptet kommer gradvis att implementeras i andra Allrounders i hybrid Hidrive-serien, säger Guido Frohnhaus, vd för affärsområde Technology & Engineering vid Arburg GmbH.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Kaffesump får nytt liv i bioplast
Alu-belagda fibrer som ledande fyllmedel
Ny begränsning för diisocyanater
JSW på plats i Warszawa
Hallå där Johannes Kjellgren
Danska UR får ny svensk återförsäljare
Andra Nordiska Medier
Process Nordic
Recycling
Packnet

Sänd till en kollega

0.687