23948sdkhjf

Tyskland nästa för svenska Monitor

Svenska Monitor ERP System AB vars programvara utnämndes till årets affärssystem 2022 i både Sverige och Tyskland, etablerade sig med dotterbolag i Düsseldorf, Tyskland, i februari 2023.

Med sitt affärssystem vänder sig Monitor mot små och medelstora tillverkande företag och industrier. Företaget har sedan tidigare kontor i Norge, Finland, Polen, Malaysia, Singapore och Kina, vid sidan av huvudkontoret i Sverige. Kunderna finns även de över hela världen och inom en stor bredd av tillverkningsindustrin. 40 procent av företagets kunder finns idag i Sverige.

Till Plastforum uppger Maria Flöjt Sundin, projektchef på Monitor, att affärssystemet inom plastindustrin bland annat används av AQ Group, Alfapac, AMB Industri AB, Fristad Plast AB, HordaGruppen, Järvsö Industriplast, KB Components med flera företag.

Att Monitor nu även etablerar sig i Tyskland beror bland annat på att det nyligen införts en lagändring som kräver att tyska tillverkningsföretag ser till att sociala och miljömässiga standarder efterföljs i leveranskedjan.

– Vi ser att vi kommer att kunna lösa många utmaningar som tyska företag står inför då vårt affärssystem hjälper våra kunder att automatisera, effektivisera och få kontroll på hela verksamheten, säger Johan Holmsten, global sälj- och marknadschef på Monitor ERP System.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Kaffesump får nytt liv i bioplast
Alu-belagda fibrer som ledande fyllmedel
Ny begränsning för diisocyanater
JSW på plats i Warszawa
Hallå där Johannes Kjellgren
Danska UR får ny svensk återförsäljare
Andra Nordiska Medier
Process Nordic
Recycling
Packnet

Sänd till en kollega

0.093