23948sdkhjf

Möjligheterna ökar med mer kvadratmeter

- Vi flyttar in i större lokaler med möjlighet att visa vår utrustning, säger Mathias Uddenberg från Saxe Nordic Plast AB, till Plastforum.

Idag har Saxe Nordic Plast AB cirka 135 kvadratmeter att förfoga över i Jönköping, men den 1 mars 2023 flyttar företaget in i närmare 100 kvadratmeter större lokaler. De nya lokalerna ligger även de i Jönköping och tillika i samma industriområde som där företaget idag är verksamt.

- Att vi får tillgång till total 240 kvadratmeter innebär dels att vi får en större yta för lager, men framförallt innebär den större ytan att vi kommer kunna visa delar av vår utrustning som en maskin eller automation, säger Mathias Uddenberg.

På frågan om hur han anser att året inletts för Saxe Nordic Plast AB del, säger han att han upplever att trögheten ökat.

- Beslutsvägarna har blivit längre för kund och det längre tid från offert till beslut om order. Vidare flyttas projekt fram, säger han och tillägger att detta absolut inte betyder att det råder stiltje det är mer att ledtiden blivit längre.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078