23948sdkhjf

Trioworld utser Griffiths till vd för brittiska bolag

Trioworld lanserar ny brittisk organisation och utser Sonia Griffiths till vd för Trioworld UK Ltd.

Trioworlds två senaste förvärv av två ledande brittiska tillverkare av högkvalitativa sträckfilmer, Eurofilms & Quality Films, har sedan nyår gått samman till ett företag för att stärka sin position i Storbritannien och stödja ytterligare tillväxt i Trioworld.

– Jag är glad att kunna meddela att Sonia Griffiths, som har varit en drivande kraft i utvecklingen av marknaden för handsträckfilm i Storbritannien under sina 19 år med Quality Films, kommer att leda de gemensamma teamen av Quality Films och Eurofilms för att växa vår brittiska verksamhet, säger Per Holtstrand, divisionschef, Stretch Film på Trioworld Group.

Både Quality Films och Eurofilms, två välkända tillverkare av sträckfilm i Storbritannien, döps om till Trioworld UK Ltd och förenar 134 anställda i ett företag med huvudkontor i Telford, Storbritannien. Med fokus på handsträckfilm erbjuder Trioworld UK Ltd high-performance sträckfilmslösningar för lastsäkerhet, distribution, drycker, livsmedel och industriella förpackningar.

– Vi är fast beslutna att minska koldioxidutsläppen i vår bransch, och den nya organisationen kommer att spela en viktig roll för att uppnå detta mål. Det utvecklar och stärker vår position i att leda vår bransch mot cirkularitet i Storbritannien. Vi ser en stor potential att vidareutveckla erbjudandet av hållbara högpresterande lösningar för laststabilitet i Storbritannien, säger Andreas Malmberg, vd för Trioworld Group.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Protec breddar med ny huvudman
Specialutformad blandare
Piovan tar över tillgångar från kursad konkurrent
Thulins konkurs: Nu auktioneras konkursboet ut
Nolato Polymer får ny vd
Katastrofbostäder av 100 % plastrecyklat
Andra Nordiska Medier
Process Nordic
Recycling
Packnet

Sänd till en kollega

0.093